تعداد بازدید : 280 - تاریخ خبر : سه شنبه 2 دی 1399 - 09:44
برگزاری جشنواره فیلم کوتاه «نقش اول» به همت شبکه ایران کالا

دبیر جشنواره: حسین احمدی فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه

دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه «نقش اول»، جوایز و قوانین شرکت در نخستین دوره این جشنواره را اعلام کرد.
حسین احمدی فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه و دبیر این جشنواره محورهای موضوعی این رویداد فرهنگی را تشریح کرد:

_ نشان تجاری برتر
_ پرتره کارآفرین برتر
_ جهش تولید و اقتصاد دورن زا
_ اصلاح الگوی مصرف
_ مشاغل دانش‌بنیان و خلاق
_ کرونا ؛ فرصت‌ها و چالش‌های کسب و کار

وی در ادامه با اشاره به روند برگزاری جشنواره افزود:
رقابت در این جشنواره در سه بخش مستند، داستانی و پویانمایی صورت می گیرد و آثار راه یافته به مرحله مسابقه، روی آنتن شبکه تلویزیونی ایران کالا رفته و برترینها توسط آرای مردمی انتخاب خواهند شد.
صاحبان آثار برگزیده در هر بخش، میهمان برنامه تلویزیونی «نقش اول» خواهند بود تا دغدغه های اقتصادی خود را برای مخاطبین بازگو کنند.

دو نفر از برندگان هر بخش با رای هیئت داوران و یک نفر با رای مردمی انتخاب خواهند شد و جوایزی به آنان اهداء خواهد شد.

برگزیده بخش مستند :

برگزیده بخش داستانی :

برگزیده بخش پویانمایی :

برگزیده مردمی :
در هر بخش به نفر برگزیده آرای مردمی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه 1 میلیون تومانی اهداء خواهد شد.

قوانین جشنواره:

- آثار ارسالی باید تولید ابتدای سال 1396 به بعد باشد.
- حداکثر مدت زمان مورد قبول برای آثار 10 دقیقه می باشد.
- فیلم ها می توانند، پیش از این در رویدادهای رقابتی بین المللی یا جشنواره داخلی انتخاب شده باشند.
- در فیلم های ارسالی باید از هر گونه تبلیغات در تیتراژ ابتدایی و پایانی خودداری شود.
- کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند هر تعداد اثر را که مایل باشند به دبیر خانه جشنواره ارائه نمایند.
- پس از تحویل اثربه دبیرخانه امکان خارج کردن آن از جشنواره وجود ندارد.
- دبیرخانه جشنواره مسئولیتی در قبال آسیب های احتمالی ناشی از ارسال نامطلوب آثار و... از جانب شرکت کنندگان ندارد.
- دبیرخانه جشنواره ارسال کننده اثر را صاحب اثر دانسته و هر گونه تخلف در این خصوص متوجه ارسال کننده خواهد بود.
- جشنواره می تواند بخشی از آثار را در مواد تبلیغی خود استفاده نماید.
- شرکت همه فیلم‌سازان، نهادها، سازمان‌های دولتی و تهیه‌کنندگان بخش خصوصی در جشنواره آزاد است.
- فیلم‌سازان تنها یک ‌بار می‌توانند اثر خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نموده و امکان اصلاح و ارسال مجدد اثر وجود ندارد.
- فرم تقاضای شرکت در جشنواره باید صرفاً توسط «تهیه‌کننده و یا نماینده ایشان» تکمیل شود.
- تعیین تاریخ و زمان نمایش فیلم‌ها به عهده دبیرخانه جشنواره است.
- هیچ جایزه‌ای در بخش رقابتی به طور هم‌ارزش میان دو یا چند اثر تقسیم نمی‌شود.
- فیلم های غیر فارسی زبان باید دارای زیر نویس باشد.
- تهیه‌کننده اثر و یا نماینده قانونی دارای مجوز از ایشان به دبیرخانه جشنواره، اختیار و اجازه می‌دهد که فیلم‌های منتخب از شبکه ایران کالا پخش شده و به نمایش درآید و در این خصوص حق هرگونه اعتراض و ادعایی را از خود سلب می‌نماید.
- شرکت کنندگان باید آنونسی اثر را با مدت زمان حداکثر 1 دقیقه به همراه پوستر در یک DVD ارسال نموده و یا از طریق تارنمای جشنواره در هنگام ثبت نام بارگذاری نمایند.
- نمایش فیلم ها در جشنواره مطابق با ضوابط و مقررات سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
- دبیرخانه جشنواره اجازه دارد تا در صورت اصلاحیه ناظر پخش تلویزیونی و با اطلاع به صاحب اثر، موارد اصلاحی را بر روی فیلم اعمال نماید.

نحوه ارسال آثار:
- متقاضیان شرکت کننده در جشنواره می توانند پس از ثبت نام در تارنمای جشنواره به نشانی www.Naghsh1.Ir اثر خود را از طریق این پایگاه و یا از طریق پست به دبیرخانه جشنواره ارسال نماید.

آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره دهم بهمن ماه 1399 است.

گفتنی است نخستین جشنواره تلویزیونی نقش اول در بهمن و اسفند 1399 با همت شبکه تلویزیونی ایران کالا در پردیس سینمایی ملت به دبیری حسین احمدی برگزار خواهد شد.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)
sapp.ir/qiribu

امتیاز شما